3 band konkurrerer om plass på programmet til Storåsfestivalen!

Amira
Honkytonk Trouble
Krast

Konkurransen er i samarbeid med 3Dprintviking og de har sponset premier som Creality Ender 3 m.m. 3Dprintviking er en side laget av en Nordmann som printer ut både figurer og praktiske ting med 3D printere, han skriver også artikler om tekniske ting relatert til 3D printere og tester av printere og relaterte produkter. Hvem blir med på Storåsfestivalen?

AMIRA

Amira er et Trondheimsbasert band, startet i 2005. Musikken kan kort beskrives som melodisk og energisk rock, og har blitt gitt referanser til band som Mew og Muse. Etter over 40 konserter i Norge, har Amira opparbeidet seg et rykte som et energisk og hardtslående liveband. Dette kan understrekes ved at medlemmer har besvimt ved slutten av konsertene. De er nå aktuelle med sin selvtitulerte debut-EP.

HONKYTONK TROUBLE

Et rockabilly band startet av ildsjeler i sin beste alder pga ren og skjær entusiasme for gammal rock n’ roll og sjangeren i seg selv. Har spilt to konserter for fullstappede hus i Trondheim og allerede etablert seg godt som et nyskapende og friskt band i sjangeren rockabilly/country/blues.

Showet er sterkt preget av karer med ekstrem iver for musikken de spiller og glede utad til publikum. I løpet av en konsert med Honkytonk Trouble kan du gråte, le, klappe, rocke, synge med, stå stille og ikke minst swinge ræva av deg! Improvisasjon, humor og ikke minst en helt vanvittig god hår-sleik faktor er viktige stikkord når man overværer en konsert med Honkytonk Trouble! Så puss skoa, put your cat clothes on and grease that hair up, daddy-o!

KRAST

Krast brenner for å gi gode liveopplevelser til publikum og seg selv, være ærlige og tilstede på scenen. Låtene bærer preg av at bandet er glad i JR Ewing, Lampshade, Gåte, Sigur Rós, Animal Alpha og Seigmen, selv om Krast har funnet sitt eget uttrykk og vanskelig kan sammenlignes med noen. De er også opptatt av at tekstene skal kunne gi folk noe ekstra. Det skrives på norsk om temaer mange trekker til seg.

Etter Popmaxprisen skrev en VG-blogger: Jeg fikk rett og slett bakoversveis. Sivende røyk dekket scenen, mens vi fikk se konturen av en pianist i full utfoldelse. Jeg var allerede bergtatt. Og inntrykket forandret seg heller ikke det minste når vokalist Eline Stølan entret scenen. En vokal med så mye ærlighet, og en vokal som byr så mye på seg selv skal du se lenge etter. Som konferansier Madeleine Cederström (kjent fra P4) sa etter opptreden: «Helt vanvittig rått! Dette rørte ved følelsene!»

Kategorier: Blogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *